90 g NAKLÁDANÉ SÝRY ve slunečnicovém oleji s čerstvou feferonkou, bylinkami a cibulovým salátkem, bagel
80 g SMAŽENÝ ROMADUR s brusinkovou omáčkou, salát z mladého špenátu
80 g DOMÁCÍ MATJESY ze šumavského pstruha s nakládanou zeleninou a mladým špenátem
150 g PEČENÉ KLOBÁSKY 3 druhy Seletických klobásek na grilu, pečená cibule, pikantní hořčice a kváskový chléb
130 g KACHNÍ VÝPEČKY podávané za studena, zalité kachním sádlem, cornichones okurky a kváskový chléb
130 g PAŠTIKA Z HUSÍCH JATER s mandlemi a tymiánem, želé z červeného vína, nakládané cibulky s rozinkami, kváskový chléb
100 g HOVĚZÍ TATARÁK namíchaný dle naší originální receptury s lanýžovou majonézou, zeleným pepřem a kyselými cibulkami, topinky pečené na sucho, petrželový salát
VÝBĚR PŘEDKRMŮ PRO 3 – 4 OSOBY kachní výpečky, paštika z husích jater, nakládané sýry, smažené bramborové lupínky, rozpečený preclík, kváskový chléb
SILNÝ HOVĚZÍ VÝVAR se zeleninou a masovými knedlíčky
POCTIVÁ BRAMBORAČKA s hříbky, čerstvou majoránkou, zeleninou a lanýžovým olejem
ŠOPSKÝ s marinovaným balkánským sýrem
RAJČATOVÝ s červenou cibulkou, sladko – kyselou zálivkou a šnytlíkem
OKURKOVÝ se sladkokyselým nálevem
SALÁT S KOZÍM SÝREM – – čerstvý kozí sýr na listovém salátu s jablky, vlašskými ořechy a sušenými brusinkami
SALÁT S FARMÁŘSKÝM VEJCEM 63°/63' – s avokádem, pečenou kukuřicí a polosušenými rajčaty
350 g HOVĚZÍ ZAUZENÉ HRUDÍ POMALU TAŽENÉ S BYLINKAMI podávané s křenovou kaší, restovanými žampiony, glazovanou cibulkou a smetanovým špenátem
150 g SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ hovězí kulatá plec s tradiční svíčkovou omáčkou zahuštěnou pouze zeleninou, karlovarské knedlíky a marinované brusinky
200 g GULÁŠ Z HOVĚZÍHO KARABÁČKU se šalotkou a bramborovými knedlíky
200 g VEPŘOVÁ PANENKA grilovaná do růžova s omáčkou z pravých hříbků, šťouchané brambory se slaninou a pečené mladé cibulky
200 g KUŘECÍ PRSA pečená na kůži podávaná s hráškovým pyré, restovanou pestrou zeleninou a bylinkovou omáčkou
600 g POMALU PEČENÉ KOLENO Z MLADÉHO PRASÁTKA bramborová kaše s pažitkou, červená cibule s tymiánovým medem
150 g PRAŽSKÁ ŠUNKA S RESTOVANOU ZELENINOU opečené cibulové brambory, smetanová omáčka s křenem a mandlemi, brusinky
200 g HOLANDSKÝ ŘÍZEK plněný sýrem Gouda, mačkané brambory se slaninou, okurkový salát
200 g FILET ČERSTVÉHO PSTRUHAs holandskou omáčkou, sezónní zeleninou, opečené brambory Grenaille
200 g BEEFSTEAK restované zelené fazolky se slaninou, steakové hranolky, omáčka z červeného vína
250 g KACHNÍ STEHNO konfitované v tymiánovém sádle, dušené červené zelí, domácí žemlové knedlíky
200 g VÍDEŇSKÝ TELECÍ ŘÍZEK NA PŘEPUŠTĚNÉM MÁSLE lehký bramborový salát
300 g HALUŠKY S BRYNZOU domácí bramborové halušky s ovčí brynzou, škvařenou slaninou a cibulkou
200 g KVĚTÁKOVÉ PLACIČKY ochucené čerstvými bylinkami a muškátem podávané se šťouchanými bramborami s cibulkou, naší tatarskou omáčkou a malým rajčatovým salátem
Šťouchané brambory s cibulkou a slaninou
Bramborová kaše s pažitkou
Lehký bramborový salát
Žemlové knedlíky
Smažené bramborové lupínky
Restovaná zelenina
Kváskový chléb
Topinky na sucho se sádlem
1 ks bagel
Česnekový dip
Omáčka z pravých hříbků
Omáčka z červeného vína
Čerstvě smažené bramborové lupínky s krémovým česnekovým dipem
KRÉM KARAMEL podávaný s domácí šlehačkou
ČOKOLÁDOVÝ DORTÍK na mandlovo-ořechovém korpusu s malinovou omáčkou
JABLEČNÝ ZÁVIN s vanilkovou omáčkou a domácí šlehačkou
BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM oříškové máslo, švestkový sorbet, pistácie
Informace o alergenech Vám na vyžádání předloží obsluha.